Over Munsterhuis

   Kom meer te weten over Munsterhuis Exclusief          

Land Rover Munsterhuis vormt samen met Jaguar Munsterhuis Munsterhuis Exclusief, onderdeel  van Munsterhuis Autobedrijven. Een warm, Twents familiebedrijf met jarenlange passie en ervaring in de autobranche. Startend als schadeherstelbedrijf is Munsterhuis door de jaren heen uitgegroeid tot dé Land Rover dealer van de regio Twente. Al bijna 60 jaar kenmerken wij ons aan de hand van onze kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Als officiële Land Rover dealer voldoen we namelijk aan de hoge kwaliteits- en serviceniveaus van Land Rover. Hiermee garanderen we dat uw (nieuwe) auto perfect wordt onderhouden en u volledig kan genieten van de rijbeleving.

 

 

Het begint met koffie

  

     Uw officiële Jaguar en Land Rover dealer, dat is Munsterhuis Exclusief. U merkt aan alles dat we onderdeel zijn van Munsterhuis Autobedrijven.             Komt u binnen in onze showroom, dan ervaart u ons warme, Twentse familiebedrijf met passie voor auto’s en enthousiaste mensen! Kom dus               gerust eens langs voor een goede kop koffie, dan nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken.

  

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste Land Rover modellen? Munsterhuis Exclusief heeft verschillende video’s beschikbaar waarin deze uitgebreid besproken worden. Ook op social media vindt u wekelijks nieuwe foto’s en video’s van de beschikbare modellen in onze showroom.