LAND ROVER Approved

Hoogstaande occasions voor een scherpe prijs

onze voorraad

 

Munsterhuis Land Rover beschikt over een hoogstaande voorraad van Land Rover occasions. Een bepaalde selectie van deze occasions beschikt over het Approved label. Dit toont aan dat de voertuigen voldoen aan de vastgestelde kwaliteitseisen. U kunt daarom dezelfde mate van comfort en luxe verwachten die u van een nieuwe Land Rover gewend bent. Onze Approved modellen zijn probleemloos en betrouwbaar zoals u van een nieuwe Land Rover mag verwachten. 

Om ervoor te zorgen dat u een auto koopt die in onberispelijke staat verkeert, is er een Approved belofte aan de klant. Dit geeft u absolute gemoedsrust en garandeert een betrouwbare en duurzame auto. Het Land Rover Approved certificaat wordt alleen toegekend aan jonge Land Rover occasions, nooit ouder dan 60 maanden, met minder dan 125.000 mijl op de teller en die voldoen aan de zeer strenge kwaliteitseisen van Land Rover.

 

Land Rover Approved bij Munsterhuis Exclusief

 

Binnen onze voorraad hebben we een grote selectie Approved Land Rover modellen in de showroom staan. Hier vindt u onze gebruikte Land Rover  modellen met scherpe prijzen. Door de strenge eisen die aan het Approved Label worden gesteld, bieden deze modellen u ongelooflijke kwaliteit en comfort.

Interesse in een Approved Land Rover van Munsterhuis? Neem dan gerust contact met ons op. Ons ervaren team helpt u graag met de keuze van uw droomauto. U bent van harte welkom om de Approved modellen in onze showroom te bekijken.