Ontdek de New Range Rover bij Munsterhuis Exclusief

Op 26 oktober wordt de New Range Rover online gepresenteerd. De New Range Rover zal zowel als diesel, benzine en als PHEV uitvoering beschikbaar komen. Vanaf 27 oktober 2021 is de New Range Rover te configureren en te bestellen. We verwachten in april 2022 de eerste demo-auto’s in onze showroom en de eerste klanten auto’s zullen in september 2022 uitgeleverd worden.

Volg de onthulling van de New Range Rover tijdens de wereldpremière op dinsdag 26 oktober 2021 vanaf 21:40 uur Nederlandse tijd via www.facebook.com/LandRoverNederland of www.landrover.nl/new-range-rover.

We houden u als eerste op de hoogte!

Zodra er meer informatie over de New Range Rover is, sturen we een e-mail uit naar iedereen die interesse heeft in de New Range Rover. U kunt via deze pagina aangeven of u interesse heeft en op de hoogte gehouden wilt worden.

Wilt u als één van de eersten de New Range Rover zien?

Bent u van plan een New Range Rover te gaan kopen? Vul dan tevens uw telefoonnummer in, zodat we u persoonlijk kunnen benaderen voor de exclusieve preview van de New Range Rover op de Masters Expo op 20 november. De plekken hiervoor zijn beperkt.