MUNSTERHUIS BLIJFT VOOR U KLAARSTAAN

MUNSTERHUIS BLIJFT VOOR U KLAARSTAAN

De coronapandemie houdt ons al enige tijd in zijn greep. Munsterhuis Exclusief neemt de risico’s omtrent het coronavirus uiterst serieus en doet er alles aan om de gezondheid van zowel u als onze medewerkers te waarborgen. Ook nu, nadat de overheid de nieuwe regelementen bekend heeft gemaakt, blijven wij voor u klaarstaan! Onze werkplaatsen blijven geopend, echter hebben wij helaas onze showrooms moeten sluiten. Toch zijn wij telefonisch & online goed bereikbaar! Bovendien verzorgen we graag een proefrit aan huis voor u! Hoe dat werkt? Dat leest u hieronder. Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen ? Neem dan gerust contact met ons op!

PLAN EEN PROEFRIT AAN HUIS

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Land Rover? Dan helpen wij u graag verder. We begrijpen als geen ander dat u, wanneer u een auto hebt gevonden die bij u past, deze graag wilt bekijken en proberen. Daarom bieden we nu ook proefritten aan huis aan!

HOE WERKT HET?

  1. Maak een afspraak door contact op met ons op te nemen;
  2. Voor elke proefrit wordt de auto naar keuze gedesinfecteerd en klaargezet zodat u zorgeloos op pad kunt;
  3. Na afloop van de proefrit wordt de auto opnieuw gedesinfecteerd en zal één van onze verkoopmedewerkers verder met u in contact gaan.

OOK ONLINE STAAN WE VOOR U KLAAR!

We praten u graag even bij over de actuele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Vanzelfsprekend kunnen we u in deze bijzondere tijd ook online kennis laten maken met onze modellen, zo is het uiteraard mogelijk om te genieten van een digitale kop koffie via Teams, Zoom, Skype of FaceTime.

Kortom; wij willen u, ook in coronatijd, graag kennis laten maken met onze modellen en maken u graag een scherp voorstel. Neem gerust contact met ons op!

ONZE WERKPLAATSEN BLIJVEN GEOPEND

In onze werkplaatsen blijven onze vakkundige monteurs voor u klaarstaan, ook in deze bijzondere tijd. Wij doen er binnen Munsterhuis alles aan om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij volgen doorlopend de berichtgeving van de overheid, het RIVM en indien nodig de adviezen van artsen of de GGD om een zo veilig mogelijke (werk)omgeving na te streven. Wilt u een afspraak maken in één van onze werkplaatsen? Neem dan contact op door: