Land Rover ondersteunt opnieuw 3FM Serious Request en Rode Kruis

Land Rover ondersteunt ook dit jaar 3FM Serious Request. Dj-duo’s Frank van der Lende & Eva Koreman, Sander Hoogendoorn & Sophie Hijlkema en Rob Janssen & Wijnand Speelman gaan van 18 tot en met 24 december op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie in lockdown voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Het doel is om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Land Rover ondersteunt de organisatie met de inzet van vier Land Rovers waaronder twee nieuwe Defenders.

De drie dj-duo’s gaan voor 3FM Serious Request: The Lifeline gezamenlijk 24 uur per dag live radio en online content maken, maar moeten ook 24 uur per dag een loopband draaiende houden. Luisteraars kunnen ondertussen zelf coronaproof meelopen in hun eigen omgeving en zich laten sponsoren voor elke gelopen kilometer. Het aanvragen van platen en doneren is nog steeds mogelijk.

Net als in voorgaande jaren ondersteunt Land Rover 3FM Serious Request door het ter beschikking stellen van auto’s. De Land Rovers zijn zeer herkenbaar dankzij de 3FM Serious Request- en Rode Kruis-logo’s. Deze auto’s worden gebruikt ten behoeve van de productie van het programma.

 

Aangepaste opzet

De oorspronkelijke opzet van 3FM Serious Request moest vanwege de nu geldende coronamaatregelen worden aangepast. De dj’s gaan deze editie per duo naast elkaar in een eigen living in lockdown en bedienen om de vier uur de radiostudio die zich in het midden van het evenementengebouw bevindt. Bij de studio is een ruimte waar een loopband 24 uur per dag moet blijven draaien en waar de mogelijkheid is om, op anderhalve meter, gasten te ontvangen.

Hart onder de riem

Luisteraars kunnen vanuit hun eigen huis meelopen met de DJ’s en zich voor elke gelopen kilometer laten sponsoren door vrienden, familie en collega’s. De gezamenlijk doelstelling is om een “Rondje rond de wereld” te lopen. Corona houdt immers de gehele wereld in haar greep.

Voor wie liever op een andere manier bijdraagt: Het is ook dit weer mogelijk om platen aan te vragen voor geld om zo zorgverleners en dierbaren een hart onder de riem te steken.