Range ROVER elektrisch

lees hier alles over elektrisch rijden met range Rover of bekijk hieronder direct onze voorraad

Bekijk onze voorraad

range rover elektrisch rijden?

Een Range Rover elektrisch of hybride rijden? Dat kan! De Range Rover staat al jaren garant voor een combinatie van stoere rijprestaties en luxueus comfort. De nieuwe lichting hybride en elektrische Range Rovers doet daar dan ook niet voor onder en levert dezelfde betrouwbare prestaties onder alle omstandigheden. 

Om klaar te zijn voor de toekomst blijft Land Rover constant innoveren. Het resultaat hiervan zijn steeds duurzamere Land Rover modellen. Zo is er tegenwoordig de mogelijkheid om te kiezen voor krachtige Plug-in Hybrid- en Mild Hybrid-motoren (PHEV en MHEV). Dankzij deze krachtige motoren blijft Land Rover de ongeëvenaard krachtige prestaties leveren die u gewend bent, maar laat het tegelijkertijd zien dat Range Rover klaar is voor een duurzame toekomst. In 2024 wordt de Range Rover familie zelfs uitgebreid met een volledig elektrische Range Rover. Deze volledig elektrische Range Rover is het eerste model in een serie van in totaal zes Range Rover uitvoeringen die volledig elektrisch verkrijgbaar zal zijn.  Hierdoor wordt het mogelijk om de iconische Range Rover te rijden, zonder zorgen over uitstoot of vervuiling. Tegelijkertijd blijft u genieten van het verfijnde comfort en de superieure rijervaring die u van de Range Rover gewend bent. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van elektrisch rijden met Range Rover? Of wilt u zelf de voordelen ervaren? Plan dan een proefrit in of kom eens langs bij Munsterhuis Exclusief in Hengelo.